VOLLEDIGE GASTENCOMMUNICATIE | 360° SERVICE & PLATFORM | PROACTIEF ONLINE UW REPUTATIE OPBOUWEN

UW GASTEN VERDIENEN HET BESTE
GuestDelight staat rechtstreeks in verbinding met uw gasten. Communiceer met hen op uw manier. Maak alle informatie mobiel beschikbaar. Zorg voor een beleving die bijblijft en bouw duurzame banden op.

WAT DOEN WE

WAT DOEN WE UNIEKE TOEPASSINGEN VOOR EN DOOR HOTELIERS.

GuestDelight werd ontwikkeld voor en door hoteliers. Met onze toepassing beheert u zelf al het contact met uw gasten. Omdat elk moment doorslaggevend is voor hun beleving. Als hotelier bepaalt u het liefst zelf welke ervaring u uw gasten wilt bieden. Die ervaring zullen uw gasten immers delen met hun vriendenkring en zorgt ervoor dat ze terugkomen. Met GuestDelight vertelt u uw verhaal op uw manier. Blijf in contact met uw gasten via hun smartphone of tablet. Luister rechtstreeks naar hun feedback. En hang niet langer af van derden.
KIJK DOOR DE OGEN VAN UW GASTEN
Vraagt u zich af hoe gasten het door u beheerde contact via GuestDelight zullen ervaren? Registreer hier en ontvang meteen voorbeelden van een WelcomeMail en een FollowUpMail!
VRAAG EEN DEMO AAN
Vraagt u zich af hoe GuestDelight het verschil kan maken voor uw hotel? Vraag dan hier uw demo aan! Op maat en geheel vrijblijvend.
BEKIJK ONZE TARIEVEN.
Wilt u meer inzicht in het prijskaartje? Bekijk dan onze verschillende tarieven.

Elk aspect van uw gastenervaring ligt met onze software binnen handbereik. Blijf optimaal zichtbaar en hou professioneel contact met al uw vroegere, huidige en toekomstige gasten. En dat allemaal via één softwarepakket.
Bel Ons Waarom GuestDelight
HOTELMARKETING
De wereld van hotelmarketing verandert razendsnel. Als hotelier komt het er dus op aan om bij te blijven. Wilt u alvast meer weten over de nieuwste trends? GuestDelight helpt u op weg met deze inzichten. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.