VOLLEDIGE GASTENCOMMUNICATIE | 360° SERVICE & PLATFORM | PROACTIEF ONLINE UW REPUTATIE OPBOUWEN

UW GASTEN VERDIENEN HET BESTE
GuestDelight staat rechtstreeks in verbinding met uw gasten. Communiceer met hen op uw manier. Maak alle informatie mobiel beschikbaar. Zorg voor een beleving die bijblijft en bouw duurzame banden op.

DIENSTEN

 

WELCOMEMAIL

De WelcomeMail wordt twee tot vier dagen voordat ze in uw hotel worden verwacht, naar uw gasten gestuurd. Hij bevat alle informatie die ze nodig hebben om van hun verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Elke WelcomeMail is opgesteld in de visuele stijl van uw hotel en ziet er ook op een gsm of tablet piekfijn uit. Wij bieden uw gasten de ideale app om een topervaring in uw hotel te beleven. Vraag nu een demo aan!


FOLLOWUPMAIL

OneClickMonitoring®. Gelinkt aan sociale media. Meer feedback op uw reserveringen. De FollowUpMail wordt 24 uur na het vertrek van uw gasten verstuurd. Met de unieke toepassing OneClickMonitoring® neemt u proactief de touwtjes in handen voor de online reputatie van uw hotel, waardoor uw feedbackcijfer de hoogte in schiet. Ontdek hoe GuestDelight u meer positieve reviews en minder negatieve feedback oplevert. Vraag nu een demo aan!


E-MAILING TOOL

Zorg voor meer boekingen in uw hotel door rechtstreeks in contact te blijven met uw gasten! Met GuestDelight maakt u zelf e-mailcampagnes in een handomdraai. Raakt u de weg kwijt tussen uw verschillende e-mailingtools? Verspilt u kostbare tijd met het importeren en exporteren van lijsten? Vanaf nu behoort dat allemaal tot het verleden. Ontdek hoe gemakkelijk het kan zijn om met uw gasten te communiceren. Vraag nu een demo aan!


WelcomeMail

Alle nuttige informatie mobiel beschikbaar, Geef tips, Maak van elk verblijf een unieke ervaring

FollowUpMail

OneClickMonitoring, Gelinkt aan sociale media, Meer feedback op uw reserveringen

E-mailing Tool

Communicatie tijdens de hele levenscyclus, E-mailcampagnes


Elk aspect van uw gastenervaring ligt met onze software binnen handbereik. GuestDelight maakt u optimaal zichtbaar en maakt professioneel contact mogelijk met al uw vroegere, huidige en toekomstige gasten. En dat allemaal via één softwarepakket.


 

Bel Ons Waarom GuestDelight
HOTELMARKETING
De wereld van hotelmarketing verandert razendsnel. Als hotelier komt het er dus op aan om bij te blijven. Wilt u alvast meer weten over de nieuwste trends? GuestDelight helpt u op weg met deze inzichten. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.